Mălai pentru mămăligă rapidă Băneasa 500g

Mălaiul pentru mămăligă rapidă Băneasa redefinește modul în care se prepară mămăliga, unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale românești. Măcinat fin pentru a avea o textură delicată, acest mălai permite obținerea unei mămăligi cu consistență cremoasă, în doar 3 minute, care se potrivește perfect atât preparatelor clasice, cât și celor moderne. Gătirea uniformă și lipsa cocoloașelor garantează un rezultat impecabil, transformând fiecare masă într-o experiență culinară deosebită.

Tip făină
Porumb
Potrivit pentru
Mămăliga cremoasă
Făină de porumb românesc de calitate superioară
Conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu
Nu conține aditivi sau gluten

Despre produs

Valori Nutriționale
Nutriție 100 g %*
Valoare energetică 360 kcl/1524 kj 18,0
Grăsimi 2,40 g 3,43
din care acizi grași saturați 0,46 g 2,3
Glucide 76 g 29,2
Fibre 1.3 g
Proteine 7,3 g 14,6
Sodiu 0.005 g <1

* consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kj/2000kcl)

Ingrediente

Mălai obținut prin măcinarea porumbului, prefiert.

Detalii de utilizare

A se păstra în spații uscate, curate și bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade Celsius. Ideal pentru feluri de mâncare principale.

Alergeni

Nu conține gluten.

Împachetare
Palet
1360 buc.*
Box Normal
10 buc.*
Box Display
indisponibil*

*Produs disponibil în varianta de ambalare Box Normal.
**Produs disponibil în varianta de ambalare Box Display.

MAI POȚI VEDEA ȘI...

REȚETE RECOMANDATE

Hai să gătim împreună!

Bulz la cuptor-47
Bulz la cuptor
Rețetă

Gata în

30 min.

Porții

6

Ai mai putea încerca și...

Moara Băneasa
Confidențialitate

Acest site web folosește cookie-uri astfel încât să vă putem oferi cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul dvs. și îndeplinesc funcții precum recunoașterea dvs. atunci când reveniți pe site-ul nostru web și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și utile.